زمان بومی‌سازی کتابخانه‌های هوشمند فرارسیده است «لی‌لی» آماده پخش می‌شود آغاز فعالیت رادیو محرم برای هشتمین سال آغاز اکران «نذر بی‌بی» هم‌زمان با فرارسیدن ماه محرم واکنش تهیه‌کننده سریال «بامداد خمار» به حواشی آقای رئیس جمهور، آینه در کربلاست جایزه اصلی کارلوی واری مستند «نگاهی ناگهانی به چیز‌های عمیق تر» رسید درگذشت «جان لاندو» تهیه‌کننده برنده اسکار حسینیه‌ای به وسعت ایران | بررسی ویژه‌برنامه‌های سیما در محرم ۱۴۰۳ اعجاز ایجاز ادبیات الکترونیک: ادبیات سخت پیما چون قضا از آسمان نزول می‌کند ... | احوال امام حسین (ع) از مرگ معاویه تا رسیدن به کربلا، به روایت نثر‌های کهن فارسی پیام خانه سینما به «مسعود پزشکیان» رییس جمهور منتخب صدور پروانه ساخت «انتخاب من» صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۳ آمار فروش سینما در هفته سوم تیر ماه (۱۷ تیر ۱۴۰۳) | فروش سینما از مرز ۶۰۰ میلیارد گذشت محرم در قاب مستند | معرفی مستند‌هایی با موضوع آیین‌های محرم و عاشورا آثار راه‌یافته به بخش «فیلم» جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان مشهد + اسامی
سرخط خبرها

نگارش فیلم‌نامه «داستان جاوید» آغاز شد | بهمن فرمان‌آرا در راه شبکه خانگی

  • کد خبر: ۱۸۳۶۲۸
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۷
نگارش فیلم‌نامه «داستان جاوید» آغاز شد | بهمن فرمان‌آرا در راه شبکه خانگی
سریال «داستان جاوید»، اولین کار بهمن فرمان‌آرا برای شبکه نمایش خانگی، اقتباسی است از یکی از رمان‌های اسماعیل فصیح که فرهاد توحیدی نگارش فیلم‌نامه آن را بر عهده دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، با ارائه طرح سریال نمایش خانگی «داستان جاوید» به ساترا، مجوز اولیه برای ساخت آن صادر شد.

با صدور این مجوز، فرهاد توحیدی نگارش فیلم‌نامه «داستان جاوید» را بر اساس کتابی به همین نام، نوشته اسماعیل فصیح (۱۳۱۳-۱۳۸۸)، آغاز کرده است.

نگارش فیلم‌نامه «داستان جاوید» آغاز شد | بهمن فرمان‌آرا در راه شبکه خانگی

این سریال را بهمن فرمان‌آرا کارگردانی می‌کند. خود او و هادی علی‌محمدی هم به‌صورت مشترک تهیه‌کنندگی «داستان جاوید» را بر عهده دارند.

اسماعیل فصیح «داستان جاوید» را، پس از نوشتن رمان‌های «شراب خام» (۱۳۴۷) و «دل کور» (۱۳۵۱)، در سال ۱۳۵۹ به‌نگارش در آورده است.

این نویسنده ۲ اسفند ۱۳۱۳ در تهران متولد شد و برای تحصیلات عالی به آمریکا رفت، اما، پس از چند بار تغییر رشته، به میهن بازگشت و در شرکت ملی نفت ایران مشغول به کار شد. فصیح در سال ۱۳۵۹، پس از آغاز جنگ، با سِمت استادیار دانشکده نفت آبادان بازنشسته شد.

نگارش فیلم‌نامه «داستان جاوید» آغاز شد | بهمن فرمان‌آرا در راه شبکه خانگی

از جمله آثار شاخص او ــ که اغلب بر محور زندگی شخصیتی به نام «جلال آریان» می‌گردند ــ می‌توان به «ثریا در اغما» (۱۳۶۳)، «درد سیاوش» (۱۳۶۴) و «زمستان ۶۲» (۱۳۶۶) اشاره کرد.

با ورود بهمن فرمان‌آرا به شبکه نمایش خانگی، تعداد فیلم‌سازان پیشکسوت و بزرگی که به این عرصه پا گذاشته‌اند همچنان بیشتر می‌شود. در آخرین نمونه، به‌تازگی، مسعود کیمیایی با نسخه سریالی فیلم «خائن‌کشی» در این راه گام نهاده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->