فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

نگارش فیلم‌نامه «داستان جاوید» آغاز شد | بهمن فرمان‌آرا در راه شبکه خانگی

  • کد خبر: ۱۸۳۶۲۸
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۷
نگارش فیلم‌نامه «داستان جاوید» آغاز شد | بهمن فرمان‌آرا در راه شبکه خانگی
سریال «داستان جاوید»، اولین کار بهمن فرمان‌آرا برای شبکه نمایش خانگی، اقتباسی است از یکی از رمان‌های اسماعیل فصیح که فرهاد توحیدی نگارش فیلم‌نامه آن را بر عهده دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، با ارائه طرح سریال نمایش خانگی «داستان جاوید» به ساترا، مجوز اولیه برای ساخت آن صادر شد.

با صدور این مجوز، فرهاد توحیدی نگارش فیلم‌نامه «داستان جاوید» را بر اساس کتابی به همین نام، نوشته اسماعیل فصیح (۱۳۱۳-۱۳۸۸)، آغاز کرده است.

نگارش فیلم‌نامه «داستان جاوید» آغاز شد | بهمن فرمان‌آرا در راه شبکه خانگی

این سریال را بهمن فرمان‌آرا کارگردانی می‌کند. خود او و هادی علی‌محمدی هم به‌صورت مشترک تهیه‌کنندگی «داستان جاوید» را بر عهده دارند.

اسماعیل فصیح «داستان جاوید» را، پس از نوشتن رمان‌های «شراب خام» (۱۳۴۷) و «دل کور» (۱۳۵۱)، در سال ۱۳۵۹ به‌نگارش در آورده است.

این نویسنده ۲ اسفند ۱۳۱۳ در تهران متولد شد و برای تحصیلات عالی به آمریکا رفت، اما، پس از چند بار تغییر رشته، به میهن بازگشت و در شرکت ملی نفت ایران مشغول به کار شد. فصیح در سال ۱۳۵۹، پس از آغاز جنگ، با سِمت استادیار دانشکده نفت آبادان بازنشسته شد.

نگارش فیلم‌نامه «داستان جاوید» آغاز شد | بهمن فرمان‌آرا در راه شبکه خانگی

از جمله آثار شاخص او ــ که اغلب بر محور زندگی شخصیتی به نام «جلال آریان» می‌گردند ــ می‌توان به «ثریا در اغما» (۱۳۶۳)، «درد سیاوش» (۱۳۶۴) و «زمستان ۶۲» (۱۳۶۶) اشاره کرد.

با ورود بهمن فرمان‌آرا به شبکه نمایش خانگی، تعداد فیلم‌سازان پیشکسوت و بزرگی که به این عرصه پا گذاشته‌اند همچنان بیشتر می‌شود. در آخرین نمونه، به‌تازگی، مسعود کیمیایی با نسخه سریالی فیلم «خائن‌کشی» در این راه گام نهاده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->